Welkom bij Familiecamping de Molenwurf op Kindercamping.nl!

Familiecamping de Molenwurf

Algemeen
Van harte welkom bij familiecamping Molenwurf!

Familiecamping Molenwurf is een kindvriendelijke, christelijke familiecamping.
De camping ligt aan de rand van het dorpje Wognum, midden tussen de landerijen en (fruit)boomgaarden.

Op ons park kunt u verblijven in uw eigen tent/caravan, of in een van onze zeer recent opgeknapte stacaravans of chalets.
Of u nu houdt van een ontspannen rustige vakantie in de luwte van uw eigen plek, er op uit gaat om de pittoreske dorpjes in de omgeving te bekijken, of het juist leuk vindt om mee te doen met onze uitgebreide (kinder)animatie, het is allemaal mogelijk!

Wij heten u graag van harte welkom voor een heerlijke vakantie midden in een zeer gevarieerd landschap met fraaie lintdorpen, leuke stadjes, natuurgebieden, veel recreatiemogelijkheden en weidse vergezichten!

Voor kinderen
Wij zijn nu druk bezig met de verbouwing van het terrein. Zo worden er nieuwe plaatsen gecreŽerd, maar ook de faciliteiten worden onder handen genomen. De kantine wordt volledig opgeknapt waar volgend seizoen weer diverse activiteiten plaats zullen vinden. Maar minstens zo belangrijk gaat het volledige animatieprogramma op de schop. Als ouders van 3 kinderen weten wij als geen ander dat wanneer uw kinderen het naar hun zin hebben dan heeft u dat ook. Het uitgebreide animatie, zwembad en het kinderstekkie zijn plekken waar uw kind graag zal verblijven, maar ook zeker de Pannenkoeken avonden en pizza avonden zullen goed in de smaak vallen.

In de omgeving
-Mais doehof
-Museum Stoomtrein
-Museum vd 20ste eeuw
-Sprookjesbos Enkhuizen
-Zuiderzee museum
-Indoor speeltuin

Contact gegevens:
Website:Familiecamping de Molenwurf
Email:info@molenwurf.nl
Plaats:Wognum
Postcode:1687 AB
Adres:Oosteinderweg 83
Telefoonnr:0229-571638
Capaciteit:105
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps