Welkom bij Familiecamping De Belten op Kindercamping.nl!

Familiecamping De Belten

Algemeen
Een heerlijke vakantie beleeft u met het hele gezin op familiecamping De Belten. Van de allerkleinsten onder ons tot aan kids, tieners, ouders en grootouders. Op familiecamping De Belten is er altijd volop vermaak voor iedereen!Voor kinderen
Is water voor jullie het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde vakantie? Dan bent u bij familiecamping De Belten aan het juiste adres! Kids kunnen lekker zwemmen in de avontuurlijke binnenwaterspeeltuin. Of een verkoelende duik nemen in het buitenzwembad. Nieuw dit seizoen is de grote groene glijbaan van 26 meter die het buitenzwembad van familiecamping De Belten siert!

Daarnaast heeft familiecamping De Belten diverse speeltoestellen die verspreid staan over de gehele camping. Weer of geen weer in de Chillroom is er altijd genoeg te doen. Hier kunnen jong en oud diverse spelletjes spelen zoals poolbiljart, airhockey of fit blijven met de x-box Kinekt.

Uiteraard staat er in de weekenden en in de vakanties ook een enthousiast animatieteam paraat om iedere gast de tijd van hun leven te bezorgen!


In de omgeving
Familiecamping De Belten ligt in het natuurgebied van het Vechtdal. Het is een prachtig bosrijk gebied waarin jong en oud lekker kunnen genieten van de Nederlandse cultuur. Ontdek per fiets of ter voet deze prachtige omgeving. Familiecamping De Belten verhuurt fietsen en heeft een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Er valt nog meer te beleven rondom familiecamping De Belten! Breng bijvoorbeeld een bezoek de gezelligste stad aan de Vecht, Hardenberg. In het zomerseizoen kunt u lekker winkelen, een terrasje pakken en genieten van cultuur en de vele evenementen. Of ontdekt één van attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands!


Contact gegevens:
Website:www.debelten.nl
Email:info@debelten.nl
Plaats:Rheeze
Postcode:7794 RA
Adres:Grote Beltenweg 11
Telefoonnr:0523-262264
Capaciteit:475
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps