Welkom bij Familie camping de Molenhoek op Kindercamping.nl!

Familie camping de Molenhoek

Een viersterren familie camping in hartje Zeeland waar een persoonlijke service voor het hele gezin hoog in het vaandel staat. De camping ligt slechts 5 autominuten van het Veerse meer,de Noordzeekust en nationaal park de Oosterschelde. De camping is 9,5 hectare groot en dus lekker overzichtelijk.
Gezellig verdeeld in veldjes, omgeven door hoge windsingels met veel groen met de neus in de wind maar toch beschut.

Zonnen onder echte palmen aan het verwarmde zwembad of sportief op het sportveld, zowel de luie als de sportieve gasten komen hier aan hun trekken.

De echte Bourgondiër wordt van harte welkom geheten in het café – restaurant waar gezelligheid hoog in het vaandel staat en waar u voor een redelijke prijs lekker kunt eten of een drankje kunt nuttigen aan de bar of op het terras.

De camping beschikt in de meivakantie met Hemelvaart, Pinksteren en in de maanden juli en augustus over een professioneel Top animatie team. Zij staan garant voor een spetterend animatieprogramma waar zowel jong als oud met veel plezier aan terug denkt.

In de directe omgeving van de camping bevinden zich een overdekt sub - tropisch zwemparadijs, manege, midgetgolf, waterski-, skate- en tennisbanen.

Vanuit de camping kunt U mooie uitstapjes maken. Zo bent U in een oogwenk in Goes, Middelburg of Zierikzee en binnen een uur loopt U gezellig te winkelen in Antwerpen of Brugge. Het voormalige werkeiland Neeltje Jans ligt in de onmiddellijke nabijheid en een bezoek aan de permanente tentoonstelling Delta Expo, de kinder water speelplaats en de stormvloedkering is zeker de moeite waard.

Contact gegevens:
Website:www.demolenhoek.com
Email:molenhoek@zeelandnet.nl
Plaats:Kamperland
Postcode:4493nc
Adres:Molenweg 69a
Telefoonnr:0113371202
Capaciteit:450
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps