Welkom bij Eldorado Camping & Jachthaven op Kindercamping.nl!

Eldorado Camping & Jachthaven

Algemeen
De camping beschikt over een kinderbad, speeltoestellen, een supermarkt, een brasserie en een sfeervol restaurant met spectaculair uitzicht. Tevens is er in de zomermaanden een gevarieerd recreatieprogramma. Het schone water van de Mookerplas nodigt uit tot ongecompliceerd waterplezier voor jong en oud. En in twee tellen staat u in Plasmolen, bekend om zn vele terrassen en zn gezellige sfeer.

Mogelijkheden te over. Voor natuurliefhebbers en gezelligheidsdieren. Voor rustzoekers en watersporters. En in welk seizoen u ook komt, n blik op deze fantastische plek en u begrijpt waarom we Jachthaven en Camping Eldorado het paradijs aan de Mookerplas noemen.

Voor kinderen
De kinderen kunnen er heerlijk spelen zonder van de camping af te hoeven. Zo zijn er voldoende speeltuintjes waar ze kunnen spelen en is er voor de allerkleinsten een kinderbad aanwezig. Verder is er in de zomervakantie een animatieteam om de kinderen te entertainen en zijn er tijdens alle schoolvakanties leuke evenementen gepland.

In de omgeving
Dankzij de gunstige ligging aan het water en dichtbij de bossen, biedt Jachthaven en Camping Eldorado voor elk wat wils. In de directe omgeving vindt u bijzondere natuurgebieden, gezellige dorpen, historische steden en leuke uitjes voor de kinderen. Wat dacht u van het Nationaal Park de Maasduinen, de Mookerheide, Nijmegen, Kleve, Burgers Zoo of Toverland?

Contact gegevens:
Website:Eldorado Jachthaven & Camping
Email:info@eldorado-mook.nl
Plaats:Plasmolen
Postcode:6586 AE
Adres:Witteweg 9 en 18
Telefoonnr:(+31) 024 696 19 14
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps