Welkom bij Eifel Camp op Kindercamping.nl!

Eifel Camp

Algemeen
Het Eifel-Camp ligt in de Noord-Eifel, een paar kilometer van Blankenheim, direct bij het meer van Freilingen, aan de zuidoostrand van een liefelijk dal midden in het groen. Vanaf Keulen is het Eifel-Camp in een half uur te bereiken, vanaf Aken, Bonn en Koblenz in minder dan een uur, vanaf Trier heeft u ongeveer 1,5 uur nodig.

Voor reizigers van en naar het zuiden, die de A1 als route kiezen en over een secundaire weg willen afkorten, is onze camping ideaal voor een ontspannen tussenstop

De Noord-Eifel biedt, naast een intacte natuur met vele natuurparken en het Nationaalpark Eifel, een schat aan bezienswaardigheden, romantische steden, dierparken, musea en andere attracties. De omgeving nodigt uit tot uitgestrekte wandelingen, mountainbike- en motortochtjes en excursies.

Voor kinderen
Voor gezinnen is het Eifel-Camp de ideale plek voor een ontspannen verblijf. Voor elke leeftijdsgroep is er een breed scala aan activiteiten: speelvelden met helling-glijbaan, beach volleybal, basketbal, vissen in het meer Freilingen, gratis tennisbaan (2 km), bowling, buitenspelen, tafeltennis, skate-park met halfpipe en schans, sportveld in de omgeving, barbecue hut en nog veel meer.

Voor kinderen en jeugd is er een afwisselend, begeleid vakantieprogramma.

Aan de receptie vindt u veel informatie voor uw uitstapjes, hier kunt u ook fietsen, scooters en motors huren.

Speciaal voor onze kleine gasten bieden wij ponyrijden en huifkarttochten aan.

In de omgeving
In het Eifel-Camp en in de naaste omgeving is er een heleboel te doen.
Het team van het Eifel-Camp organiseert begeleide wandelingen, zomerfeesten, muziek en barbecueavonden. Ponyrijden, huifkartochten en begeleide tochten per paard met geschoolde paarden en ruiters worden aangeboden.

Een afwisselend, begeleid vakantieprogramma is speciaal op kinderen en jongeren gericht. Pasen, Sinterklaas en voor andere speciale gelegenheden zijn er nog meer evenementen voor onze kleine gasten, zo zijn er met Pasen 1.000 (!) paaseieren verstopt die erop wachten om gevonden te worden. Uw kinderen van 4 tot 12 jaar zijn in onze mini- en kinderclub gedurende de schoolvakanties in goede handen. Speurtochten en nachtwandelingen maken het programma compleet.

In Blankenheim en in de omliggende dorpen is er bijna dagelijks een gevarieerd aanbod van evenementen voor bezoekers en bewoners. Dit varieert van diverse festivals, concerten en natuurlijkkundige rondleidingen tot sportevenementen.

Contact gegevens:
Website:Camping in de Eifel
Email:info@eifel-camp.de
Plaats:Blankenheim-Freilingen
Postcode:53945
Adres:Am Freilinger See 1
Telefoonnr:0049 26 97 2 82
Capaciteit:100
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps