Welkom bij Echternacherbrueck Luxemburg op Kindercamping.nl!

Echternacherbrueck Luxemburg

Algemeen
Aan de Luxemburgse kant van camping Echternacherbrück kunt u in Klein Zwitserland tussen de steile rotswanden wandelen of steden als Luxemburg en Vianden bezoeken. Aan de Duitse kant ligt Trier met haar Romeinse Porta Nigra, de wijnstadjes langs de Moezel en middelgebergte De Eifel.

Voor kinderen
Familiecamping Echternacherbrück is ook voor oudere kinderen vet cool. De camping grenst namelijk aan de Sûre waar altijd wat te doen is: dammen bouwen, kanoën, waterfietsen… Echt bijzonder aan deze camping is dat u zo Echternach binnenloopt om in de gezellige drukte door straten en steegjes te slenteren of een terrasje te pikken.

In de omgeving
> De camping ligt aan de rand van het Duits-Luxemburgse "Natuurpark Zuid-Eifel", een prima uitgangspunt voor excursies.
> Het ligt direct naast Echternach (Luxemburg), bekend door zijn springprocessie op de Dinsdag na Pinksteren.
> Ook zonder auto kunt u de stad Echternach in een paar minuten bereiken om dan, op één van de vele mooie terrassen, de activiteit in de stad te genieten.
> De steden Luxemburg en Trier (de oudste stad in Duitsland en één van de belangrijkste steden uit het Romijnse Rijk, met een groot aantal Romijnse en middeleeuwse artefacten), zijn in een half uur met de auto te bereiken.
> Echternacherbrück ligt midden in een fantastisch landschap, waar u nog vele middeleeuwse kastelen,burchten en gotische kerken kunt vinden. Het ligt niet ver van het Luxemburgse Müllerthal, ook wel klein Zwitserland genoemd.
> Een gebied, waar je de natuur nog kunt ruiken en waar u, tijdens een wandeltocht door de bossen (zowel aan de Duitse- als Luxemburgse kant), verbaasd zult zijn over de rotspartijen en kloven, die u daar nog kunt zien. Ook met de fiets of een mountainbike zijn er vele mogelijkheden de omgeving te ontdekken.
> Er zijn veel bezienswaardigheden voor jong en oud, dus u hoeft zich niet te vervelen.
Kortom een paradijs voor natuur- en kultuurliefhebbers. Een omgeving om te relaxen.


Contact gegevens:
Website:Website Echternacherbrueck
Email:
Plaats:Echternach
Postcode:D-54668
Adres:Mindener Straße 18
Telefoonnr:
Capaciteit:650
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps