Welkom bij De Vossenberg op Kindercamping.nl!

De Vossenberg

Algemeen
Het ANWB-gecertificeerde park "De Vossenberg" heeft onder het dak van ruisende bomen een bungalowpark en camping. Uiteraard hebben wij diverse faciliteiten om u allerlei variaties te bieden voor een ontspannend verblijf. U kunt zich inspannend ontspannen in de tennishal. In het toiletgebouw is een sauna met bubbelbad. Voor de kinderen zijn er diverse speelfaciliteiten (geheel vernieuwd en uitgebreid in 2012) en een animatieteam in het seizoen. Recreatiemeer de Zandenplas waar u met jong en oud kunt zwemmen en zonnen bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Voor kinderen
Voor de kinderen zijn er diverse speelfaciliteiten (geheel vernieuwd en uitgebreid in 2012) en een animatieteam in het seizoen. Recreatiemeer de Zandenplas waar u met jong en oud kunt zwemmen en zonnen bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

In de omgeving
Ontspannen op de Veluwe! Wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers vinden in dit mooie stukje Nederland de perfecte plek voor een ontspannen verblijf. De Veluwe is voorzien van fietsknooppunten. In Nunspeet kunt u een knooppunt gebruiken als startpunt voor een imponerende fietstocht. In de bossen kunt u via de diverse wandelroutes de natuur ontdekken. De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Een manege, een 28-holes golfbaan, een tropisch zwemparadijs en diverse grote attractieparken zoals Walibi World, Het Dolfinarium Harderwijk, De Apenheul en de Koningin Julianatoren kunnen op uw “to do list” voor een onvergetelijke vakantie geplaatst worden.

Contact gegevens:
Website:www.campingdevossenberg.nl
Email:info@campingdevossenberg.nl
Plaats:Nunspeet
Postcode:8072 DC
Adres:Groenelaantje 25
Telefoonnr:0341-252458
Capaciteit:30
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Animatie team Speeltuin

Google Maps