Welkom bij Familiecamping De Paasheuvel op Kindercamping.nl!

Familiecamping De Paasheuvel

Algemeen
Op Camping De Paasheuvel is het natuurlijk genieten. Onze achtertuin is Nationaal Park De Veluwe en vanaf de camping loop of fiets je zo het heidegebied op of het bos in. Ook op het terrein van Camping De Paasheuvel zie je dit terug, beschutte velden, bosrijke omgeving en veel sfeer.

Voor kinderen
Camping De Paasheuvel is een familiecamping waar je een unieke mix vindt tussen natuur en recreatie. Centraal op het terrein van Camping De Paasheuvel vind je een grote houten speeltuin met aangrenzend een restaurant / café. Hier vanuit heb je uitzicht op de natuurlijke zwemplas met zandstrandje en het aangelegde sportveld. Achter de zwemplas ligt een groot grasveld waar je bijvoorbeeld kan voetballen, frisbeeën en jeu de boulen.

Op Camping De Paasheuvel worden activiteiten georganiseerd die passen bij onze omgeving: van broodjes bakken boven een knapperend kampvuur tot een avontuurlijke wildspeurtocht met een boswachter, op Camping De Paasheuvel is het natuurlijk genieten voor de hele familie!


In de omgeving
Loop direct vanaf Camping De Paasheuvel de heide op of het bos in. Misschien kom je wel wilde reeën of everzwijnen tegen. Zij wonen namelijk in onze achtertuin; Nationaal Park De Veluwe! Camping De Paasheuvel ligt in Vierhouten, een ideale uitvalsbasis om erop uit te trekken. Gezellig winkelen in Harderwijk, Zwolle of Elburg, het ligt op een half uurtje rijden. Zin in avontuur? Ga dan naar Walibi, het Dolfinarium of de Apenheul. Ook liggen het Kröller Müller museum en Wildpark Het Aardhuis bij ons om de hoek.

Contact gegevens:
Website:Paasheuvelgroep
Email:info@paasheuvelgroep.nl
Plaats:Vierhouten
Postcode:8076 RE Vierhouten
Adres:’t Frusselt 30
Telefoonnr:08004004004
Capaciteit:150
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps