Welkom bij De Poppe op Kindercamping.nl!

De Poppe

Algemeen
Camping de Poppe Markelo is een uitstekende gezinscamping gelegen tussen de Overijsselse dorpjes Markelo en Holten. Het is kindvriendelijk en ligt temidden van natuurgebieden waar u heerlijk tot rust komt.

De camping beschikt over alle faciliteiten om een vakantie tot een succes te maken, zoals ruime plaatsen (schaduw en zon), restaurant, ontbijtwinkel en goed sanitair. Voor de kinderen is er een openlucht zwembad, een recreatievijver, een grote speeltuin en in de vakanties is er altijd een animatieteam aanwezig.

Voor kinderen
Het animatieteam organiseert in de schoolvakanties van maandag tot en met vrijdag de hele dag activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Elke week staat in het teken van een bepaald thema zoals bijvoorbeeld Pipi Langkous, ruimtewezens, slaapweek, de week van de verjaardag van Onky of cowboyweek. Bijna alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen, de enige uitzondering hierop is bijvoorbeeld een huifkartocht en de kinderbingo, hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd.

īs Morgens wordt er iets geknutseld op de jeugdzolder, die geheel is ingericht om het voor de kleintjes een onvergetelijke vakantie te maken. In de middag vindt er een activiteit plaats die afhankelijk is van het weer, bij mooi weer kan dat een spel bij de plas zijn en bij slecht weer verhuizen we de hele groep naar de grote zaal van de Poppe om een leuke film te kijken op het grote scherm, kinderbingo te spelen of iets anders leuks.

Verder organiseren wij op de camping voor het hele gezin en ouderen in het seizoen bingo, een playbackshow, droppings, een ontzettend spannende spookspel (zie fotoīs), zeskamp en er is zelfs een rommelmarkt/ braderie. Ook wordt er elke week een potje klaverjassen gespeeld.

īs Avonds is er op de camping of in de grote zaal het meeleeftheater. Door onze kleine gasten wordt hier elke dag weer naar uit gekeken.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen niet alleen toekijken maar ook zelf iets doen. De kinderen oefenen bijvoorbeeld de hele week voor een goochelshow of maken kleding voor een modeshow.

Kortom wij doen er alles aan om u als ouders en uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen op onze familiecamping.


In de omgeving
Vlakbij ons recreatiepark zijn verschillende natuurgebieden. We praten dan over natuurreservaat De Borkeld en De Holterberg. Onze gasten zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden die deze bieden voor wandeltochten, fietstochten, mountainbiketochten en speciale hele leuke routeīs voor kinderen.

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
Op de Holterberg vindt u een prachtig natuurgebied met paarse heidevelden, groene naaldbossen en uitgestrekte loofbossen die een afwisselend landschap vormen, waar vele wandel- en fietsmogelijkheden zijn. Dit gebied is het enige gebied in Nederland waar de Korhoen nog voorkomt. 's Winters kan men bij voldoende sneeuw langlaufen. Het hoogste punt ligt ongeveer 76 meter boven NAP.

Ons gebied wordt steeds aantrekkelijker als vakantiebestemming. Er is een compleet nieuw fietsroutenetwerk aangelegd die u de kans geeft uw eigen plan te trekken om ons gebied met prettige sfeer, vriendelijke mensen, gastvrijheid en ruimte te ontdekken.

Een middagje naar de stad om te winkelen, musea te bezoeken is ook een aanrader. Zo kunt u de middeleeuwse steden Zutphen en Deventer bezoeken of het moderne Enschede. Ook Rijssen is zeer de moeite waard om te bezoeken, u vindt hier op korte afstand alles wat u nodig kunt hebben.

Binnen een half uur zit u in Duitsland.


Contact gegevens:
Website:Camping de Poppe
Email:info@depoppe.nl
Plaats:Markelo
Postcode:7475 AT
Adres:Holterweg 23
Telefoonnr:0547-361206
Capaciteit:90
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps