Welkom bij Camping village de la Guyonnière op Kindercamping.nl!

Camping village de la Guyonnière

Algemeen
Camping La Guyonnière, een camping in de Vendée (Frankrijk)

Op een terrein van 30 hectaren, vlakbij de Franse Atlantische kust, wordt u op camping La Guyonnière ontvangen met een glimlach.
Op slechts 10km van de stranden verblijft u in een mobile home, chalet of in uw eigen caravan of tent en kunt u genieten van de rust en de natuur.
De Vendée is het op één na toeristische departement van Frankrijk en biedt u veel verschillende soorten ontspanning en vermaak.


Voor kinderen
De camping is bijzonder geschikt voor families met kinderen.
Mede dankzij de vele speeltuinen en de activiteiten van het animatieteam is het de ideale plek om een leuke familievakantie door te brengen.

In de omgeving
De camping is gelegen in de Vendee.
De Vendée is het op een na toeristische departement van Frankrijk. Met 2400 à 2600 zonuren per jaar staat zij gelijk aan de Côte d’Azur.
De grote, mooie stranden met fijn en schoon zand zijn uiteraard kenmerkend voor deze streek maar ook op het gebied van de geschiedenis en cultureel erfgoed is de Vendée zeer interessant. Een dag naar het historisch themapark Puy du Fou is zeer de moeite waard. In de Vendée vindt u een overvloed aan musea, chateau’s en andere bijzondere plekken die u kunt bezoeken.
Saint Julien des Landes is een klein dorp in de Vendée dat aan het Lac Du Jaunay ligt. Dit meer is wel 8 km lang en staat bekend om haar mooie visplekken en de vele mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Ook kunt u een kano huren om het meer te verkennen.


Contact gegevens:
Website:Camping village de la Guyonnière
Email:info@laguyonniere.com
Plaats:Saint Julien des Landes
Postcode:85150
Adres:La Guyonnière
Telefoonnr:0033 251466259
Capaciteit:294
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps