Welkom bij camping vierhuis op Kindercamping.nl!

camping vierhuis

Algemeen
Camping Vierhuis ligt in het rustgevende gebied aan de oostzijde van het Tjeukemeer. De boerderij is een actief vleesveebedrijf met een biologische werkwijze, op de boerderij is een boerderijwinkel waar ondermeer de producten van eigen bedrijf verkocht worden. Het bedrijf doet veel aan natuurbeheer en is een mooie plek voor vogelaars. De camping is gelegen langs een ontwateringsvaart en biedt een unieke visgelegenheid. Daarnaast is het een prima uitvalsbasis voor fietsers en cultuurliefhebbers. Heerenveen, Joure en Lemmer liggen binnen een straal van 12 km.

De camping is gesitueerd op de Aktiviteitenboerderij, deze biedt ruimte aan diverse groepen zoals families, bedrijven en verenigingen. De camping kan hiermee dus prima gecombineerd worden.

We hopen u een mooie vakantie aan te kunnen bieden op onze unieke boerderij, deze site geeft u alvast een voorproefje, graag “oant sjen” in Vierhuis/Rohel

Familie van der Zee

Voor kinderen
De kinderen kunnen gratis gebruik maken van de skelters en er is een trampoline. Ze kunnen veilig spelen hier op het terrein. Ook kunnen ze bij de dieren kijken en de dieren aaien.

In de omgeving
subtropisch zwembad de Stiennnen Flier.
Aktiviteiten boerderij (zelfde boerderij als de camping).
Recreatie Boerderij.
Ir. D.F. Woudagemaal.
Puzzelmuseum Joure.
Speelbos joure.
Thialf heerenveen.
Bowling Partyhouse Heerenveen.

Contact gegevens:
Website:camping vierhuis
Email:info@campingvierhuis.nl
Plaats:Rohel
Postcode:8507CG
Adres:Vierhuisterweg 29
Telefoonnr:0513-551418
Capaciteit:15
Foto's:

Faciliteiten

Winkel Speeltuin
Huisdieren

Google Maps