Welkom bij Camping Klein Zwitserland op Kindercamping.nl!

Camping Klein Zwitserland

Algemeen
Kenmerkend voor Camping Klein Zwitserland in Drenthe is de rustige gezelligheid. Of u nu met uw gezin komt of met meerdere families, u vindt snel aansluiting bij de andere gasten. Het is een echte familie camping in Drenthe waar u zich helemaal thuis zult voelen.

Voor kinderen
Tijdens de schoolvakanties bieden wij u een uitgebreid animatieprogramma voor uw kinderen. Keer op keer slaagt ons animatieteam er in om leuke, gezellige en spannen dingen te bedenken. Het klootschieten is altijd populair. En ook de knutselclub en de avondspeurtocht. Altijd spannend!

Op het midden van onze camping vindt u verwarmd zwembad met een apart kleuterbadje met een diepte van 60 cm. Om het zwembad staat een hek waardoor jonge kinderen niet per ongeluk in het zwembad kunnen komen.

In de omgeving
Naast de natuur in de directe omgeving zijn er nog diverse uitstapjes mogelijk in de iets wijdere omtrek van Zuidwolde.
Het Noorder Dierenpark in Emmen met zijn mooie vlindertuin is een aanrader. Evenals het Nationaal Veenpark in Bargercompascum dat op korte afstand ligt van onze kindercamping in Drenthe.

Ook leuk voor kinderen is een bezoek aan de Ijsboerderij in Ruinerwold. Een leuke en grote speeltuin, ook overdekt, en heerlijke ijsjes natuurlijk.

Contact gegevens:
Website:Camping Klein Zwitserland Drenthe
Email:vakantie@campingkleinzwitserland.nl
Plaats:Zuidwolde
Postcode:7921 VJ
Adres:De stuw 12
Telefoonnr:0528-371433
Capaciteit:50
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps