Welkom bij Camping Goudal op Kindercamping.nl!

Camping Goudal

Algemeen
Le Goudal is van oorsprong een uit 1839 stammende boerderij. De camping is heerlijk rustig gelegen in het ‘Parc Naturel du Haut-Languedoc’ en is omgeven door bergen, bossen en meren. Onze rustieke en sfeervolle gezinscamping biedt een veilige haven voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, vlak en hebben een gevarieerde ligging met prachtige uitzichten.
Er is een Bistro met gezellig terras waar wat gedronken kan worden en waar pizza, friet en snacks gegeten en afgehaald kunnen worden. Elke ochtend kan er de brood worden afgehaald.
Tot slot is er op de camping de mogelijkheid tot het huren van compleet ingerichte De Waard tenten, Karsten tenten en Chalets. Onze verhuuraccommodaties beschikken over goede bedden met matrassen, een complete keukeninventaris, een houten tuinset en gasbarbecue.

Voor kinderen
Op de camping garanderen het zwemmeer, zwembad, speeltuin, trampolines en pingpong tafels urenlang speelplezier voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er voor kinderen activiteiten georganiseerd zoals: hutten bouwen, knutselen, spelletjesspelen, een jeepsafari en de wekelijkse kampvuuravond.

In de omgeving
In de omgeving zijn vele wandelpaden en mountainbikeroutes te vinden, ook direct vanaf de camping. Voor een dagje uit zijn vele uitstapjes mogelijk, denk hierbij aan de Sidobre, Gorge d’Heric, het wijngebied Minerve, de middellandse zee, of een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel Carcassonne. Voor een sportief dagje behoren kanoën, canyoning, paardrijden of een touwenparcours tot de mogelijkheden.

Contact gegevens:
Website:Camping Goudal
Email:info@goudal.com
Plaats:La Salvetat sur Agout
Postcode:34330
Adres:Route de Lacaune
Telefoonnr:0033467976044
Capaciteit:100
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps