Welkom bij Camping Eelerberg op Kindercamping.nl!

Camping Eelerberg

Algemeen
Camping Eelerberg ligt aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, in het buitengebied van Hellendoorn (5km). De camping is 5,5 ha en heeft 130 toeristische kampeerplaatsen. De camping is door de ANWB geselekteerd als charmecamping en heeft een waardering van 8.0.
De voorzieningen zijn modern en goed onderhouden.
Behalve de speeltuin en zwembad zijn er op diverse kampeervelden ook speeltoestellen geplaatst. Verder is er een natuurontdekspeelplaats en een speelbos.

Voor kinderen
Op de camping organiseren wij 2x per week een natuurbelevingsmoment in de vorm van een speurtocht of creatieve activiteit. Verder hebben wij speciaal voor kinderen een fiets- en wandelroute ontwikkeld, waar ook weer natuurbelevingsmomenten in zijn opgenomen.
De camping is autovrij, zodat kinderen vrijuit kunnen rondlopen.
Ons zwembad met apart peuterbad, een mooie grote speeltuin, de natuurontdekspeelplaats en speelbos maakt dat de kinderen bij ons zich niet snel zul;len vervelen.

In de omgeving
Het Avonturenpark Hellendoorn ligt op fietsafstand. Verder zijn er leuke musea in Hellendoorn en Luttenberg. KanoŽn op de Regge, een bezioek aan de sorgboerderij in Lemele, met de fluisterboot op de Regge gevolgd door een spannende sage-vertelling bij Schuilenburg.
Heerlijk een ochtend wandelen of een dagje fietsen met de door ons speciaal voor kinderen otwikkelde routes. Een dagje zwemmen in het Lageveld of naar de Ontdekhoek in Zwolle.
Een kleine greep uit de vele en gevarieerde mogelijkheden rondom Camping Eelerberg in Hellendoorn.

Contact gegevens:
Website:www.eelerberg.nl
Email:camping@camping-eelerberg.nl
Plaats:hellendoorn
Postcode:7447 pr
Adres:ossenkampweg 4
Telefoonnr:0548-681223
Capaciteit:130
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Speeltuin

Google Maps