Welkom bij Camping des 2 Rives op Kindercamping.nl!

Camping des 2 Rives

Algemeen
750 kilometer van Utrecht midden in Bourgondi�, ten Zuidoosten van de Morvan ligt onze fraaie camping. Een nog relatief onbekend stukje Frankrijk op nog geen dag reizen van Nederland. De camping ligt centraal in Bourgondi�, dat bestaat uit de departementen Yonne, Nievre, C�te d�or en Sa�ne & Loire. Het groene hart van Bourgondi� is het nationaal Parc du Morvan. Niets doen wordt bij ons tot kunst verheven. Het enige wat snel gaat is het �onthaasten�. Tot rust komen bij ons op de camping overkomt je. Wordt de croissant de dag na aankomst nog om acht uur bij de bakker gehaald, na een paar dagen ligt deze er om tien uur nog. Het Bourgondische �slakkentempo� is een feit.

Voor kinderen
De camping is omzoomd door de riviertjes de Mesvrin (zuiden) en de Arroux (westen) en ligt aan de rand van het plaatsje Etang sur Arroux. Deze unieke combinatie is de sleutel voor een fijne vakantie op deze camping in de Morvan. Eenmaal ge�nstalleerd heeft u vrijwel alles binnen handbereik. Wandelen, fietsen, kajakken, vissen, zwemmen, veldsporten op de twee grote speelvelden en natuurlijk jeu de boules.

In de omgeving
In de buurt kunnen ze boomklimmen onder begeleiding. Er is een pretpark in de buurt en er kunnen kanotochten vanaf de camping gemaakt worden.

Contact gegevens:
Website:Camping des 2 Rives
Email:camping@des2rives.com
Plaats:Etang sur Arroux
Postcode:71190
Adres:26-28 Rue de Toulon
Telefoonnr:0385823973
Capaciteit:100
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Speeltuin
Huisdieren

Google Maps