Welkom bij Camping de Nesse op Kindercamping.nl!

Camping de Nesse

Algemeen
Welkom! Onze mini camping heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat. Op de Nesse komen vooral echtparen met de caravan, die de omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kleine kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping. Comfortabel kamperen. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar. Laat u verrassen in dit veelzijdige stukje van Noord Holland!

In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op. Heel graag tot ziens op onze minicamping!


Voor kinderen
Op een kleine camping kunnen kinderen niet verdwalen, ouders hebben goed zicht op ze en hebbend aardoor zelf ook een beetje vakantie!
Vooral in de vakanties zijn er meer andere kinderen op de camping om mee te spelen, daarnaast hebben we zowel binnen als buiten veel speelgelegenheid!
Kinderen tot 8 jaar kunnen zich over het algemeen nog goed vermaken op onze camping. Wij hebben voor de kinderen op de camping: Hele grote trampoline, tafeltennistafel binnen en buiten (zelf batjes meenemen), legotafel, tafelvoetbalspellen, poppenwagens, fietsjes, kleine skelter, grote skelters, groot speeltoestel met schommels en glijbaan en huisje, zandbak, water & zandspeelplaats. Ook is er een pannaveld, maar ook een gewoon voetbalveld. Dierenweide met geitjes, de kinderen mogen ze aaien en eten geven.
In de meivakantie hebben wij lammetjes!
Er is geen animatie op de camping, de kinderen spelen met elkaar!

In de omgeving
Ook voor dagjes weg zijn er volop mogelijkheden. Op onze website staat een pagina met links naar meer dan 20 leuke activiteiten in de omgeving!

Contact gegevens:
Website:Minicamping de Nesse
Email:info@campingdenesse.nl
Plaats:Limmen
Postcode:1906 BB
Adres:Nesdijk 1
Telefoonnr:06-31783200
Capaciteit:26
Foto's:

Faciliteiten

Speeltuin

Google Maps