Welkom bij Camping Waterhout op Kindercamping.nl!

Camping Waterhout

Algemeen
Direct aan de zuidoever van recreatiegebied het Weerwater, verscholen tussen prachtige natuur en Almeerse bossen, ligt camping Waterhout. Een geweldige camping, waar jong en oud een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen.
Wie de camping oprijdt, begrijpt waarom de naam "Waterhout" is gekozen. Bos en water voeren namelijk de boventoon in het gebied rond de camping. Zo vindt u er het Vroege Vogelbos, het Wilgenbos, het Gooi- en het IJsselmeer, het Kromslootpark, Oostvaardersplassen en de Leegwaterplassen. In en rondom Almere ligt verder een uitgestrekt natuurgebied met aantrekkelijke skeelerroutes, fiets- en wandelpaden. Vanaf de camping rijdt u kílometers het afwisselende landschap van Flevoland in...


Voor kinderen
Hoi wij zijn Speedy en Glimster, kom je snel bij ons op de camping?
Dan kunnen we leuk gaan spelen.
Wij wonen hier samen met onze vriendjes, de tokkies en de broertjes konijn Sam & Bob.
Als je het leuk vind mag je ons ook, samen met de campingbaas, eten geven.
Dit is de speeltuin, hier kun je schommelen, wippen, in de zandbak spelen of op de trampoline springen.
Er is ook een tafeltennis tafel en een spring eiland in het water, waar je lekker kunt zwemmen.
Knutselen en spelletjes doen we hier ook graag maar dan wel in een leuk thema, bijvoorbeeld:
piraten-sprookjes-circus-indianen-kabouter-paashaas.

In de omgeving
Uitstapjes maakt u naar het Dolfinarium, Walibi World (Six Flags), de Batavia-werf,het luchtvaart museum Aviodrome, Naardenvesting of het Muiderslot, en natuurlijk naar de stad Amsterdam. De bushalte ligt 250 meter van de camping en met de auto, trein of (nacht-)bus bent u er zo. Camping Waterhout ligt vlakbij het gezellige centrum van Almere Stad. Hier kunt u lekker winkelen, een terrasje pakken, uitgaan of genieten van een spannende film in de nieuwe megabioscoop in het hart van de stad. Lekker eten kunt u in één van de vele restaurantjes in het centrum van de stad of aan de boulevard van Almere Haven. Een bezoek aan de markt is ook zeker de moeite waard. Vier keer per week is er markt in de verschillende kernen van Almere.

Contact gegevens:
Website:www.waterhout.nl
Email:info@waterhout.nl
Plaats:Almere
Postcode:1324ZZ
Adres:Archerpad 6
Telefoonnr:036-5470632
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps