Welkom bij Camping Súdermeer op Kindercamping.nl!

Camping Súdermeer

Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke elfstedenstadje Stavoren. Hier vindt u talrijke gezellige cafeetjes en goede restaurants.
Door de ligging tussen de Friese meren en het IJsselmeer biedt Stavoren u ook tal van watersportmogelijkheden. De Gaasterlandse bossen en kliffen liggen op fietsafstand, evenals drie andere authentieke elfstedenstadjes; Hindeloopen, Workum en Sloten, met hun bekende (en minder bekende) musea. Daarnaast is er vanuit Stavoren een veerverbinding naar Enkhuizen, waar o.a. het Zuiderzeemuseum zeker de moeite waard is. Per trein zijn Sneek en de Friese hoofdstad Leeuwarden gemakkelijk te bereiken. Uiteraard is het ook prima vertoeven op de Friese Meren en heeft u wel eens gedacht aan een kanotocht door de Gaasterlandse bossen?
De camping en de omgeving van Stavoren biedt ook genoeg vertier voor de kinderen. Naast onze speelplaatsen op de havens, vindt u midden in de bossen van Rijs het
Sybrandy’s Ontspanningspark, een leuke speeltuin met spannende attracties. Ook een bezoek aan het sprookjesbos en kabouterdorp in ‘Sprookjeswonderland’ in Enkhuizen zijn echte aanraders. Op zo’n 30 minuten rijden van Stavoren vindt u in Terherne het Kameleondorp. Voor jong en oud komt hier de wereld van de bekende tweeling Hielke en Sietse tot leven.


Contact gegevens:
Website:www.skipsmaritiem.nl
Email:info@skipsmaritiem.nl
Plaats:Stavoren
Postcode:8715 ET
Adres:Middelweg 3
Telefoonnr:0514-684686
Capaciteit:55
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Winkel Huisdieren

Google Maps