Welkom bij Camping Soerendonk op Kindercamping.nl!

Camping Soerendonk

Algemeen
Op Cambiance camping Soerendonk is de sfeer Brabants gezellig. U ontmoet er vriendelijkheid en warmte van zowel de medewerkers als de gasten. Vrijwel alle veldjes zijn ingericht rondom een speeltoestelletje voor de kinderen. Hierdoor krijgt u al snel het familiegevoel en voelt u zich thuis. De ruime kampeerplaatsen zijn uitgerust met electra en cai aansluiting, evenals een watertappunt en waterafvoer. De comfortabele voorzieningen zijn altijd dichtbij.


Voor kinderen
Of het nu goed of slecht weer is, op Cambiance camping Soerendonk is altijd wat te beleven.
De binnen-en buitenzwembaden zorgen voor vertier onder alle weersomstandigheden. Een gedeelte van de speeltuin voor onze jongste gasten is overdekt. Ook bij een regenbuitje lekker buiten spelen en toch niet nat worden. Op de tennisbanen en het sportveld houdt u uw conditie op peil. En voor wie eens ontspannen wil luieren, heeft onze bibliotheek prachtige boeken te leen. Voor de kinderen ook spellen. Of u kunt in alle stilte vissen in de centraal gelegen visvijver.Aan de glimlach van een kind hechten wij veel waarde. Als uw kinderen zich vermaken, weten wij zeker dat u dat ook doet. Professionaliteit staat hierbij voorop. Geniet van de hutseldefrutsel zolder tot en met het meeleeftheater. MaGniX, ons vrolijke bosbeest, is regelmatig van de partij om er een dolle boel van te maken.

In de omgeving
Cambiance camping Soerendonk is een prima uitvalsbasis voor mooie tochten. In de landelijke omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen.Natuur wordt afgewisseld met terrasjes en oude herbergen. Geniet van de stilte en tref op een van uw zwerftochten een herder met zijn grazende kudde Kempense heideschapen. De tijd heeft niet stil gestaan, maar het klokje tikt hier toch verrassend anders.
Leuke uitjes voor de kinderen: binnenspeeltuin No-no's land, kinderparadijs Weert, binnenspeeltuin Beestenbende, Toverland, de Efteling, de Beekse Bergen.

Contact gegevens:
Website:www.campingsoerendonk.nl
Email:info@campingsoerendonk.nl
Plaats:Soerendonk
Postcode:6027 RD
Adres:Strijperdijk 9
Telefoonnr:0495-591652
Capaciteit:280
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps