Welkom bij Camping Polleur op Kindercamping.nl!

Camping Polleur

Algemeen
Welkom op Camping Polleur

Genieten van een paar dagen, een weekje of langer in de Belgische Ardennen; een ideale plaats om midden in de natuur even bij te komen in het landhuis of op Camping Polleur, (ANWB erkend), Camping Polleur ligt in een bosrijke Adennen aan het rustieke beekje de Hoegne vlakbij het plaatsje polleur, vlakbij Spa in de Belgische Ardennen.

Camping Polleur kort en bondig omschreven: Gezellige familie / gezin ANWB camping omringt door de bossen Belgische Ardennen nabij Spa en Verviers op 7 Km en Theux op 3 Km, Maastricht / Liege Malmedy Aachen en Luxemburg op een half uurtje rijden. Net in BelgiŽ en in het eerste gedeelte van de Ardennen mooi heuvelachtig zoals u kunt verwachten van de Ardennen. Naast de camping met 70 huurcaravans ( stacarvans ) en 125 kampeerplaatsen kunt u ook het landhuis huren voor 24 personen.De faciliteiten van de camping:
zwembaden en 32 m waterglijbaan, animatie en survival / outdoor. De Camping heeft een kidsclub overdekte speelhal met tafeltennistafels, bistro, bar, snackbar, winkeltje, wasserette en moderne sanitairgebouwen een Jeu de Boules baan en een beachvolleybal veld, disco (geluiddicht en alleen voor kampeerders) speeltuin. Vanaf de camping vertrekken in het hoogseizoen en vakanties allerlei Outdoor activiteiten (vanaf 8 jaar) die je kan verwachten in de Belgische Ardennen.

Voor kinderen
Voor uw kinderen is er genoeg te beleven op de camping: zwembaden met waterattracties en 32 meter waterglijbaan, speeltuin, tafeltennistafels, vissen in de forellenvijver, met een schepnet spelen in het beekje, swingen in de campingdisco of een competitie spelen op het beachvolleybalveld of de jeu de boulle baan. Natuurlijk kunt u, met uw kinderen, ook deelnemen aan de activiteiten van het recreatie- of outdoorteam. Er is altijd wel een vriendje/vriendinnetje, omdat onze gasten, tijdens de schoolvakanties, overwegend bestaan uit kamperende gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

In de omgeving
Camping Polleur is een gezellige gezinscamping gelegen in het HoŽgne dal aan een rustiek beekje vlakbij Spa, de parel van de Ardennen. Aan de camping grenst 200 ha. bos waar u eindeloos kunt wandelen. In de omgeving zijn vele pittoreske dorpjes te vinden, zoals Monschau, Limbourg en Durbuy. Drie landen, diverse grote steden en meer dan 45 toeristische bezienswaardigheden, allemaal binnen een uurtje te bereiken vanaf Camping Polleur.


Contact gegevens:
Website:Camping Polleur
Email:info@campingpolleur.be
Plaats:Polleur
Postcode:4910
Adres:Route du Congres de Polleur 90
Telefoonnr:0032 87 541033
Capaciteit:195
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps