Welkom bij Camping midden drenthe1 op Kindercamping.nl!

Camping midden drenthe1

Camping midden drenthe is een gezellige familiecamping waar de rust en de gemoedelijkheid nog overheerst. Wij bieden beschutte, ruime standplaatsen, van alle gemakken voorzien, voor uw caravan, camper, vouwwagen, tent, bungalowtent. Elke plaats heeft een elektra aansluiting.
Ook kunt u kiezen uit een van onze comfortplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van maximaal 16 ampere, water, vuilwaterafvoer en c.a.i.

Op onze camping houden wij van de rust. Dus wij bieden u geen disco of andere kermisachtige activiteiten. Wel gemoedelijkheid en ouderwetse hulpvaardigheid.
Vanuit de camping kunt u wandelen, fietsen, zwemmen, paardrijden, vissen of wat voor vorm van recreatie dan ook beoefenen. En dat alles in de mooie natuur van Drenthe. Onze gezellige drie sterren anwb familiecamping wordt aanbevolen voor gezinnen met jonge kinderen en de wat oudere kampeerder. Onze camping is aangesloten bij de kleine groene campings

Bespreek tijdig uw caravanstandplaats, seizoenplaats, trekkershut, huurtent, zodat u de keuze hebt uit de mooiste plaatsen.

Kom eens langs en vraag naar onze arrangementen

Contact gegevens:
Website:www.campingmiddendrenthe.nl
Email:info@campingmiddendrenthe.nl
Plaats:Westerbork
Postcode:9433TJ
Adres:Elperweg 5
Telefoonnr:0593- 37 00 22
Capaciteit:80
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Speeltuin
Huisdieren

Google Maps