Welkom bij Camping Midden Drenthe op Kindercamping.nl!

Camping Midden Drenthe

Algemeen
Camping Midden Drenthe is een gezellige familiecamping waar de gemoedelijkheid en de rust nog overheerst. De camping is landelijk gelegen in het mooie dorpje Zwiggelte, iets ten noorden van Westerbork, vlakbij de bossen van Hooghalen.
Onze plaatsen zijn zeer ruim en er kunnen maximaal 8 caravans op een veldje, zodat altijd het gevoel van kleinschaligheid blijft bestaan.
Vor de luxe kampeerder zijn er een aantal comfortplaatsen ingericht. Deze plaatsen zijn voorzien van water, vuilwaterafvoer, cai en kunnen worden afgezekerd tot 16 ampere.

Nieuwschierig geworden? U kunt ons altijd bellen of mailen, of nog beter......kom eens langs en vraag naar onze arrangementen.

Voor kinderen
Voor onze jonge gasten hebben wij een leuke spelweide ingericht. Hier kunnen de ouders vanuit de kampeerplaats hun kinderen in de gaten houden. De speelweide heeft diverse leuke speeltoestellen voor de leeftijd tot ongeveer 8 jaar.

In de omgeving
In de buurt zijn er talloze avonturen te beleven. Wat dacht u van speelstad Oranje, het boomkroonpad, dierenpark Emmen en natuurlijk het hunebedmuseum.
Op onze site www.campingmidendrenthe.nl staan nog talloze andere tips

Contact gegevens:
Website:www.campingmiddendrenthe.nl
Email:info@campingmiddendrenthe.nl
Plaats:Westerbork
Postcode:9422 TJ
Adres:Elperweg 5
Telefoonnr:0593- 370022
Capaciteit:80
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Snackbar Speeltuin
Huisdieren

Google Maps