Welkom bij Camping Marisheem op Kindercamping.nl!

Camping Marisheem

Algemeen
Chalet & CaravanPark Marisheem ligt in Echt, Midden-Limburg “het smalste stukje Nederland”. Breed genoeg om er volop te genieten!

Het park is ca. 13 hectare groot. Voor een lang verblijf zijn er in totaal ca. 200 plaatsen voor Chalets, Stacaravans en Toercaravans.
Voor een korter verblijf zijn er op een apart gedeelte ca. 90 Kampeerplaatsen (ca. 80m² tot 100m²).

Naar Marisheem komen recreanten, die graag hun kostbare vrije tijd naar persoonlijk inzicht willen doorbrengen. Er is dan ook géén Animatieteam aanwezig. Wél worden er tijdens Hemelvaart/Pinksteren/Zomer, div. Avondactiviteiten in de Horeca georganiseerd.(Bv. Minidisco, Disco 14+, Karaoke, Live Muziek, Playbackshow, Bingo)Voor kinderen
Voor uw vermaak biedt het mooie Limburgse Landschap in directe omgeving voldoende aanbod van allerlei activiteiten. In het natuurgebied "het Marissen" kunt u heerlijk wandelen en de vlakke omgeving is ideaal voor fietsliefhebbers. Ook het grote watersportgebied "de Maasplassen" is dichtbij. Een dagje shoppen of cultuur is o.a. mogelijk in Sittard, Roermond of Maastricht. Ook Aken en Maaseik behoren tot de mogelijkheden.

Op het park is een zwembad met grote waterglijbaan, apart kinderbad met waterspeeltoestellen, speeltuin, fietscrossbaan, pannaveld, beachvolleybalveld, een sportveld en een horecagelegenheid aanwezig.
In de omgeving
Camping Marisheem ligt in een bosrijke omgeving. Je kunt hier zo via de parkeerplaats bij de ingang van de Omdat je vanuit de camping ook zo bij de snelweg (A2) bent, kun je met de auto overal naar toe. En wil je een dagje met de trein op pad? Ook dat kan, want in Echt ligt een treinstation. De auto kun je dan gratis bij het station parkeren!

Ervaar de unieke “Marisheem-Sfeer”: gemoedelijk, persoonlijk en familiair. En, ook uw hond is welkom!

Genieten met de zachte G…..van uw Rust, Ruimte & Vrijheid!


Contact gegevens:
Website:www.marisheem.nl
Email:info@marisheem.nl
Plaats:ECHT
Postcode:6102 RD
Adres:Brugweg 89
Telefoonnr:0475 481458
Capaciteit:295
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Speeltuin
Huisdieren

Google Maps