Welkom bij Camping `t Buuteland op Kindercamping.nl!

Camping `t Buuteland

Algemeen
Eindeloos genieten

Wilt u graag landelijk genieten? En houdt u van de Brabantse gezelligheid? Dan is camping t Buuteland in het gastvrije Sint Anthonis uw ideale vakantiebestemming!
t Buuteland is een gezellige, landelijk gelegen Brabantse familiecamping mt manege. Of u nu lekker wilt genieten van de rust en ruimte van het platteland of juist actief bezig wilt zijn: bij t Buuteland en in de prachtige omgeving kunt u alle kanten op!

Ultiem vakantiegevoel

De uitgebreide faciliteiten en gezellige sfeer van camping t Buuteland garanderen u een aangenaam verblijf in het gemoedelijke Brabant. En dat betekent heerlijk genieten van een ultiem vakantiegevoel! Daardoor is camping t Buuteland voor jong en oud al jarenlang een onvergetelijke vakantiebestemming.Voor kinderen
Uitgebreide faciliteiten

Bij camping t Buuteland kunt u dankzij de uitgebreide faciliteiten genieten van een ontspannen vakantie. De camping heeft een buitenzwembad en speeltuin. In het hoogseizoen bieden we een afwisselend recreatieprogramma. Volop vermaak dus voor jong en oud! Ook heeft t Buuteland een eigen horecagelegenheid met kleine kaart: De Herberg.

In het centrum van Sint Anthonis op een steenworp van t Buuteland kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij diverse (vers)winkels en een tweetal supermarkten. Gelegen aan de authentieke Brink van het dorp vindt u diverse horecagelegenheden.

Onze campinggasten kunnen gebruik maken van modern sanitair en een wasserette. Heeft u een camper? Ook camperservice is op het campingterrein aanwezig.

In de omgeving


Contact gegevens:
Website:www.buuteland.nl
Email:info@buuteland.nl
Plaats:Sint Anthonis
Postcode:5845 EX
Adres:Noordkant 19b
Telefoonnr:0485-380185
Capaciteit:50
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps