Welkom bij Camping de Wije Werelt op Kindercamping.nl!

Camping de Wije Werelt

Algemeen
Ontdek De Wije Werelt in Otterlo en vier vakantie vrijheid!De camping op de Veluwe doet haar naam alle eer aan. Want niet alleen op de camping is de ruimte een geweldige ervaring, ook buiten wacht de uitgestrekte natuur. Even een klaphekje door en de ruimte van het Mosselsche Zand omarmt u.

Maar die vrijheid is nog maar het begin van de vele vakantiemogelijkheden. Op de camping vindt u alle eigentijdse faciliteiten voor een luxe kampeervakantie. Zoals verwarmd en schoon sanitair, royale campingplaatsen (ruim 100m2) met water, afvoer, elektra, kabel en WiFi. Vier vakantie vrijheid met de bossen om u heen. Bij kamperen hoort immers genieten!

De sfeer is goed op De Wije Werelt. Voor iedere gast is er belangstelling en persoonlijke aandacht. Het enthousiaste en vriendelijke team probeert het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. En dat lukt prima, want gasten komen graag terug.

Ideaal voor ...Gezinnen met kinderen komen graag in de schoolvakanties. Daarbuiten vinden veertigplussers De Wije Werelt ideaal voor hun ontdekkingsreis, mede door onze aantrekkelijke arrangementen. (Buiten de vakanties zijn er diverse aantrekkelijke fietsarrangementen).Voor kinderen
Volop kinderplezier!

Voor de kleine kinderen zijn er diverse leuke speeltuintjes zodat u vanaf uw plaats de kinderen in de gaten kunt houden. De speeltoestellen zijn uiteraard veilig en gekeurd.

Sinds 2007 is er een compleet vernieuwde speeltuin bestaande uit een gedeelte voor jongere kinderen (1-6 jaar) en oudere kinderen (6-14 jaar) met allerlei uitdagende speeltoestellen. Kinderen kunnen nu naar hartelust klimmen en klauteren en er is een heuse kabelbaan!

Ook is er een apart volleybal, voetbalveld en jeu de boulesbaan. In ons recreatie gebouw de Kreeft vinden de recreatieactiviteiten plaats.

De Wije Werelt heeft een geheel vernieuwde zwemgelegenheid. Twee verwarmde zwembaden, één voor de groten en één voor de kleintjes, maken het zwemmen één groot feest.

Het peuterbad bestaat uit een prachtige waterspeeltuin met allerlei kleurige waterelementen. Glijden, spuiten en spetteren maar! Ook is er een groot bad van 20 bij 10 meter. Beide baden zijn geopend van eind april tot begin september.

Sinds de winter van 2008 is er een nieuwe kinderboerderij; een echte Veluwse hooiberg. In dit luxe dierenverblijf verblijven geiten, schapen, kippen en konijnen. Ook is er een konijnenhotel aanwezig; logeerhokjes voor konijnen, cavia's en hamsters zodat kinderen hun kleine huisdier mee kunnen nemen op vakantie.

Sinds 2008 beschikt de camping over een echt theater; theater 'De Open Lucht'. Hier wordt tijdens de schoolvakanties iedere avond een leuke theatervoorstelling gegeven voor de kinderen door de grappige typetjes van het recreatieteam. Ook is het theater het trefpunt voor alle andere recreatieactiviteiten.In de omgeving
De Wije Werelt is goed bereikbaar en ligt op ruim 500 meter van de weg Otterlo-Arnhem: kinderen kunnen dus veilig spelen ver weg van het verkeer.

Vanaf de camping wandelt u direct het bos in en op 250 meter ligt de zandverstuiving 'Het Mosselsche Zand'. Kamperen op de Veluwe, wie wil dat niet? De kans dat u oog in oog komt te staan met een edelhert of wild zwijn is heel groot. De camping grenst namelijk aan 'Het Planken Wambuis', een rustgebied voor dieren.

Park Hoge Veluwe
Nederlands Tegelmuseum
Wijnhoeve De Veluwe
Apenheul
Dolfinarium
Burgers Zoo
Ouwehands Dierenpark
Nederlands Wijnmuseum
Kids Playground
Nederlands Watermuseum
Paleis Het Loo
Openlucht Museum
Koningin Julianatoren
Infanteriemuseum Harskamp

Contact gegevens:
Website:www.wijewerelt.nl
Email:info@wijewerelt.nl
Plaats:Otterlo
Postcode:6731 BV
Adres:Arnhemseweg 100-102
Telefoonnr:0318-591201
Capaciteit:170
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps