Welkom bij Camping de Watertoren op Kindercamping.nl!

Camping de Watertoren

Algemeen
ANWB cijfer 8,5. Camping is gelegen tegen een groot bosgebied, vlakbij de duitse grens. Plaatsen zijn vlak. Camping is ingedeeld in voornamelijk velden. Ruime kampeerplaatsen.We hebben ook stacaravans en chalets te huur. De chalets verhuren we het gehele jaar.
Ook internetmogelijkheden. We hebben een luxe sanitairgebouw, voorzien van alle gemakken.
Er is een kantine met terras en tevens snackbar aanwezig. We liggen vlakbij het dorp, slechts 10 minuten verwijderd met de fiets.

Voor kinderen
Onze camping heeft gezellige veldjes met speeltoestellen. Ook is er een centrale speeltuin met klimwand en airtrampoline. We hebben een animatie team in de meivakantie en 6 weken hoogseizoen. We hebben 2 zwembaden, die verwarmd zijn. We hebben een groot bos naast de camping, waar ook wel spelletjes gedaan worden en spooktochten.
We hebben voornamelijk kinderen tot 12 jaar bij ons op de camping. Geen jeugdgroepen.


In de omgeving
Slechts 6 km verwijderd van de camping liggen 3 grote attracties, zoals Snowworld Landgraaf, Gaiapark Kerkrade een dierentuin, Mondo Verde tuinenpark met veel kinderattracties. Ook zijn er verschillende kleine attracties aanwezig in de buurt.
We liggen slechts 20 km verwijderd van Aken en ook Valkenburg en Maastricht kunt u bereiken binnen een half uur. Landgraaf heeft ook een station, zodat u makkelijk naar Valkenburg of Maastricht kan gaan en geen problemen heeft met het parkeren van uw auto.

Contact gegevens:
Website:campingdewatertoren
Email:info@campingdewatertoren.nl
Plaats:Landgraaf
Postcode:6374LE
Adres:Kerkveldweg 1
Telefoonnr:045-5321747
Capaciteit:160
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps