Welkom bij Camping De Ruimte op Kindercamping.nl!

Camping De Ruimte

Vlakbij de Veluwe randmeren, middenin het bos, ligt Camping De Ruimte. Onze prachtige natuurcamping is bijna 6 hectare groot en telt zo'n 100 kampeerplekken. De rustzoeker vindt hier prachtige in het bos verscholen plekken, maar we hebben ook plaatsen op velden met speeltoestellen in het midden.

De Ruimte is een waar kinderparadijs. Tijdens de schoolvakanties zorgt het recreatieteam ervoor dat u geen kind meer aan de kinderen heeft. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd: van knutselen tot de playbackshow, van waterspelletjes tot spokentocht. Ouderwets meezingen bij het kampvuur is een activiteit die bij iedereen aanslaat.
De kinderen kunnen zich ook prima vermaken in ons prachtige speelbad, op de trampolines, aan de tafeltennistafel of met de vele speeltoestellen. In de kantine staat een kast vol spelletjes en een tafel vol Donald Ducken.

Onze camping is 100% aangepast voor kinderen met een handicap. Het recreatieteam zorgt ervoor dat er geen kind aan de kant hoeft te blijven staan.

We hebben een autovrij terrein, zo blijft de camping een veilige plek voor kinderen.

Neem het er eens van: geef uzelf de rust en uw kinderen De Ruimte!
Contact gegevens:
Website:www.campingderuimte.nl
Email:info@campingderuimte.nl
Plaats:Dronten
Postcode:8251 PX
Adres:Stobbenweg 23
Telefoonnr:0321 - 316442
Capaciteit:100
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps