Welkom bij Camping de Hertshoorn op Kindercamping.nl!

Camping de Hertshoorn

Algemeen
Camping de Hertshoorn is een stijlvol, parkachtig aangelegde kindvriendelijke camping op de Veluwe in het pittoreske dorpje Garderen. De prachtige Veluwe nodigt uit om lekker veel buiten te zijn. En op de camping is veel te beleven (zeker in de zomer!): door het recreatieteam en de vele speelhofjes/speeltuinen zullen de kinderen zich prima vermaken.

Voor kinderen
Tijdens de schoolvakanties worden er heel veel kinderactiviteiten georganiseerd. Er is een Rots-waterspeeltuin, een grote speeltuin voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar en er zijn meer dan 20 speelhofjes op de camping (op ieder veldje!). Bovendien is er een Speelzolder, mocht het een keertje wat minder weer zijn. Deze is tijdens de reguliere schoolvakanties dagelijks geopend.

In de omgeving
Door onze centrale ligging zijn er een heleboel leuke uitjes vanaf de camping te maken. Zowel de grote attractieparken als Julianatoren, Dolfinarium of Paleis het Loo. Ook zijn er diverse mogelijkheden als b.v. het Aardhuis (waar je zeker weten zwijnen zult zien) of het Bezoekerscentrum in Nunspeet. Of de klimtoren in Putten. In onze hal liggen meer dan 60 folders voor u klaar!

Contact gegevens:
Website:www.hertshoorn.nl
Email:hertshoorn@ardoer.com
Plaats:Garderen
Postcode:3886 PG
Adres:Putterweg 68-70
Telefoonnr:0577-461529
Capaciteit:340
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin

Google Maps