Welkom bij Narvik HomeParc Bergse Zand op Kindercamping.nl!

Narvik HomeParc Bergse Zand

Narvik HomeParc Bergse Zand is gelegen vlakbij de prachtige natuurgebieden van de Brabantse Wal met z'n vele fiets- en wandelmogelijkheden en binnen handbereik van de Bourgondische stad Bergen op Zoom.

Een ideale familiecamping met 175 goed onderhouden en fraai gelegen toeristische- en seizoenplaatsen, zowel op groene grasvelden als halfbeschut onder de bomen. U kunt kiezen voor het trekkersveld of een comfortplaats.

Narvik HomeParc Bergse Zand biedt u ook de mogelijkheid een 6-persoons compleet ingerichte tent of een 4-persoons stacaravan te huren.

Middelpunt van ons park is het buitenzwembad met apart peuterbad. Uw kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, het sportveld of bij één van de recreatie activiteiten die in het hoogseizoen worden georganiseerd door ons recreatieteam.

Voor een gezellig samenzijn is het cafetaria met terras een ideale plaats of "De Spil" onze multifunctionele ruimte. Tevens vindt u in het cafetaria een klein winkelassortiment met o.a. vers brood (op bestelling) en zuivelproducten.

De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en 50-plussers.

Contact gegevens:
Website:Narvik HomeParc Bergse Zand
Email:info@campingdeheide.nl
Plaats:Bergen op Zoom
Postcode:4614PG
Adres:Bemmeleberg 12
Telefoonnr:0164-235659
Capaciteit:175
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps