Welkom bij Camping de ChÍnefleur op Kindercamping.nl!

Camping de ChÍnefleur

Algemeen
In het diepste zuiden van de Ardennen, achter de woeste heuvelkammen, golft
de Gaume. In deze schitterende, zachtglooiende en nog vrijwel onbekende
streek, direct aan de rivier de Semois, ligt in een prachtig stukje natuur,
onze ANWB erkende (cijfer 8,5) ***+ camping de ChÍnefleur.
Na een paar uur rijden vanuit Nederland komt u terecht in de zuidelijke uitlopers van de Ardennen, vlak bij Luxemburg en Frankrijk. Hier vindt u een landschap met schilderachtige dorpjes gelegen tussen weiden, velden en prachtige bossen. De Gaume is een heel bijzonder gebied met zijn eigen microklimaat. In de Gaumestreek ligt de gemiddelde temperatuur hoger dan in de rest van BelgiŽ en ook valt er minder neerslag.Voor kinderen
Een mooi verzorgde parkachtige camping met eersteklas verwarmde sanitaire voorzieningen, waar baby- en peutersanitair niet ontbreekt. De ChÍnefleur is een plek waar kinderen waar kinderen nog ongestoord kind kunnen zijn. Zich kunnen uitleven in de rivier, spelen in ťťn van de speeltuinen, een hut bouwen in het bos, meedoen aan het meeleeftheater, spartelen in het zwembad, enz. Stuk voor stuk belangrijke bezigheden voor kinderen. Het uitgebreide animatie- en (buiten)sportprogramma werd door de ANWB met een 8,8 gewaardeerd.

In de omgeving
Er zijn vele uitstapjes in de omgeving mogelijk. Wat dacht u van het kasteel van Sedan (F)? Of een bezoek aan de historische stad Bouillon, met de burcht van Godfried van Bouillon. U ervaart het echte buitenland, een veelzijdige streek vol van uitersten.

Contact gegevens:
Website:Camping de Chenefleur
Email:info@chenefleur.be
Plaats:Tintigny
Postcode:6730
Adres:Rue Norulle 16
Telefoonnr:+32(0)63444078
Capaciteit:223
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps