Welkom bij Camping De Bult op Kindercamping.nl!

Camping De Bult

Algemeen
Camping De Bult is een middelgrote familiecamping, uniek gelegen in Zuid Drenthe aan een rustige weg op slechts enkele minuten fietsafstand van het dorpscentrum. In de sfeer van het platteland, met de geluiden van koeien, kippen, geiten en af en toe een tractor kunt u heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie.
Door de actieve instelling van vele van onze gasten ontstaan er vaak spontane initiatieven die samen met ons leiden tot het organiseren van diverse activiteiten. Veel kan, niks moet!

Voor kinderen
Onze camping is auto vrij dus uw kinderen kunnen naar hartelust spelen met het gratis speelgoed zoals skelters, trapauto's, fietsjes, luchtkussen en in de vele speelplaatsjes. De camping is omringd door bomen, boomhutten en andere avontuurlijke speelattributen. Natuurlijk hebben wij vaak het kampvuur aan en bakken de kinderen broodjes, of organiseren een speurtocht. De waterglijbaan is niet alleen bij de kinderen maar ook bij hun ouders altijd erg in trek. Voor de camping start de kinder fiets en doe route "Het zwarte Goud".

In de omgeving
In de directe omgeving treft u diverse bosbaden en tropische zwembaden aan. Natuurlijk mag een bezoekje aan de dierentuin in Emmen niet ontbreken. Op 20 autominuten van de camping vindt u in Assen de Verkeerstuin, Slagharen met zij attractiepark en natuurlijk Hellendoorn. Leerzaam is het Veenpark, een groot openluchtmuseum, en net over de grens Schloss Dankern. Wij heten u van herte welkom!

Contact gegevens:
Website:camping de Bult
Email:info@campingdebult.com
Plaats:Schoonebeek
Postcode:7761 PJ
Adres:Bultweg 7
Telefoonnr:0524-532194
Capaciteit:50
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Speeltuin
Huisdieren

Google Maps