Welkom bij Camping De Breede op Kindercamping.nl!

Camping De Breede

Algemeen
Kleine gezellige familiecamping in Noord-Groningen. 20 km boven de stad Groningen. Zeer centraal gelegen in de Provincie, dus ideaal voor alle uitstapjes in de omgeving. Er is een prachtig mooi verwarmd openlucht zwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met speeltoestellen. Er is een apart veld voor de voetballers onder ons.
Voor onze gasten is er een speelruimte met TV en o.a. een voetbaltafel.
Er is zijn leuke caravans te huur, deze staan gezellige tussen alle andere gasten die met hun eigen caravan of tent komen. De caravans zijn zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
Iedere kampeerplaats heeft aan de achterzijde beplanting, U heeft ruim zicht maar kunt op de meeste plaatsen het speelterrein goed zien. Het zwembad ligt op veilige afstand gelijk naast de camping(daar is ook de receptie v/d camping). ook is er toezicht van badpersoneel. Binnen de openingstijden kunt U bij een verblijf van 2 nachten of meer hier vrij gebruik van maken.
De kampeerplaatsen zijn bijna allemaal voorzien van een aansluiting op elektra en sommige hebben water en afvoer op de plaats zelf.
In het hoogseizoen organiseren we voor de kinderen regelmatig een knutselmiddag of speurtocht met na afloop een verrassing.
Kortom een kleine camping met grote faciliteiten en ruime plaatsen in een rustige omgeving waar U echt tot rust komt.
Kijkt U voor meer informatie op www.campingdebreede.nl
Wie weet mogen we U eens begroeten op onze camping!
Groeten Cherita Meijer


Voor kinderen
Voor onze kleine gasten zijn er veel speeltoestellen zoals een grote ingegraven trampoline, kabelbaantje, glijbaan (hoog en laag), schommels, zandbak, klimboog, zandmolen, speelhuisje, duikelrek en de veelgebruikte knikkerpotjes.
Er is een tennisbaan, en een tafeltennistafel. Tevens is er buitenspeelgoed te leen zoals: skelters, fietsjes en driewielers. Indien er genoeg animo is wordt er af en toen wat georganiseerd voor de kinderen.


In de omgeving
In de omgeving is het prachtig om te wandelen en te fietsen. Ook een bezoek aan de zeehondencrèche in Pieterburen is 1 van de mogelijkheden. Of wat dacht u van een kweldertocht op de wadden (vanaf 7 jaar) of voor de wat oudere een echte wadlooptocht. Ook een rondvaart over het wad is mogelijk. U kunt heel goed uitstapjes maken naar Schiermonnikoog, Ameland of het Duitse Waddeneiland Borkum. Allemaal heel goed te bereiken vanaf de camping. Het openluchtmuseum in het dorp is zeker een bezoek waard. Jaarlijks wordt eind juni in Warffum een internationaal (volks-)dansfestival gehouden: Op Roakeldais.

Contact gegevens:
Website:Camping de Breede
Email:campingdebreede@online.nl
Plaats:Warffum
Postcode:9989 TA
Adres:Breede 5
Telefoonnr:0595-424642
Capaciteit:47
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Speeltuin Huisdieren

Google Maps