Welkom bij camping Callassande op Kindercamping.nl!

camping Callassande

Algemeen
De ideale gezinscamping op 900 meter van zee, ruime plaatsen voor puur kamperen maar met alle luxe, stroom, water, t.v. aansluiting, wifi en 5 sterren sanitair. Hele leuke en gezellige horeca, met snackbar, kleine kaart restaurant en bar en binnen en buiten terrassen. Kunstgras tennisbaan en zicht op het overdekte zwembad met kinderbad vanaf het terras.

Voor kinderen
Een mooi overdekt zwembad met snelle waterglijbaan en een leuk kinderbad voor de allerkleinste kinderen. Centraal op de camping een middenterrein met voetbal kooi basketbalveld, skate parkje, hang plek voor de oudere jeugd die met hun ouders bij ons verblijven, en een springkussen en veel klim en klauter voorzieningen voor de kleinere jeugd. Verspeid op de camping enkele velden met speelplekjes vlak bij de plaatsen. Camping Callassande is een Kinder Kampeer Wereld camping met als mascotte Aartje Twinkel speciaal voor de jeugd tot 12 jaar. Veel vermaak, ook voor de oudere jeugd.

In de omgeving
Uiteraard het strans op 900 meter. Maar bij minder weer en u de kinderen mee kunt krijgen van de camping zijn er vele bezienswaardigheden en aktieve mogelijkheden in de omgeving. De kop van Noord Holland biedt dan erg veel.

Contact gegevens:
Website:www.callassande.nl
Email:info@callassande.nl
Plaats:Callantsoog
Postcode:1759NX
Adres:Voorweg 5a
Telefoonnr:0224-581663
Capaciteit:500
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps