Welkom bij Buitencentrum Molengroet op Kindercamping.nl!

Buitencentrum Molengroet

Algemeen
Buitencentrum Molengroet grenst aan het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht. Ook op het park is van alles te doen. Onder leiding van een professioneel team kan er aan allerlei leuke activiteiten worden deelgenomen. Van knutselen, sporttoernooien, playback shows, bingoís en nightgames tot kanoŽn, boogschieten en klimmen

Voor kinderen
Op Buitencentrum Molengroet is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Het team organiseert in iedere schoolvakantie, in de weekenden in juni ťn in de maanden juli en augustus een gevarieerd en spannend programma voor jong en oud. Zo wordt er iedere dag geknutseld en zijn íde buurmannení een terugkerend item. De buurmannen staan al jaren op onze camping en beleven iedere dag weer een spannend avontuur.

Ook op sportief gebied wordt er regelmatig iets gedaan. We denken hierbij onder andere aan diverse toernooien, work-outs, bosspelen, estafette races, zeskamp, voetbal en beach-volleybal. Een echte uitdaging blijkt iedere keer weer het boogschieten, kanoŽn of het skeeleren in het Geestmerambacht. Liefhebbers van survival kunnen zich wagen aan het klimmen en abseilen op de adventurebaan in het nabij gelegen sportcentrum.

Liever creatief? Het knutselen bij de kleinsten is vaak een creatief feest. Voor de iets ouderen en volwassenen worden regelmatig workshops georganiseerd. Al eens een dakpan beschilderd of een strobeer gemaakt?

In de omgeving
Buitencentrum Molengroet ligt in het midden van Noord-Holland, in het noordelijkste puntje van recreatiegebied Geestmerambacht, met een recreatiemeer van 90 ha. Hier kunt u surfen, zwemmen, wandelen en zonnen op de zandstrandjes of ligweiden. Voor de kids zijn er leuke speelweiden

In de directe omgeving liggen gezellige steden als Alkmaar (leuke winkelstad, beroemde kaasmarkt), Schagen (Westfriese markt) en Broek op Langedijk (museum Broekerveiling). Molengroet ligt ook vlakbij het Noordzeestrand, de duinen en de bossen met plaatsen als Schoorl, Bergen en Egmond. De IJsselmeerkust met karakteristieke dorpjes als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik liggen op korte afstand, diverse mooie autoroutes leiden u erheen. Een dagje Amsterdam? Een rit van ongeveer 40 km brengt u in onze hoofdstad.

U kunt bij ons ook een fiets huren en genieten van de prachtige omgeving. De fietskaarten en beschreven fietsroutes liggen voor u klaar bij de receptie!


Contact gegevens:
Website:www.molengroet.nl
Email:info@molengroet.nl
Plaats:Noord-Scharwoude
Postcode:1723PX
Adres:Molengroet 1
Telefoonnr:0226-393444
Capaciteit:160
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps