Welkom bij Bizzy Recreatie op Kindercamping.nl!

Bizzy Recreatie

Algemeen
Bizzy recreatie is de ideale locatie voor een toffe kampeervakantie met het hele gezin! Daarnaast bezoeken vele Oma’s en Opa’s samen met hun kleinkinderen, Bizzy recreatie voor een heerlijke vakantie!

Voor kinderen
Bij Bizzy recreatie kun je lekker uit je dak gaan in de binnen- en buitenspeeltuin. In de reusachtige speelboom kun je op takken en in netten klimmen en razendsnel naar beneden glijden van de mega-free-fall-glijbaan. Daarvan krijg je kriebels in je buik! Buiten kun je metershoog op de trampoline springen en uitwaaien op de familie-schommel! En ben je moe van al dat spelen, dan kun je lekker uitrusten in de grote vogelnest-schommel of even wat eten of drinken. Bij onze bar heb je voldoende keus! Bijvoorbeeld een vers getapt Italiaans roomijsje!

In de omgeving
n de omgeving van Bizzy is er genoeg te doen en te beleven om jou vakantie onvergetelijk te maken. Bijvoorbeeld een bezoekje aan de bruisende stad Breda, de Vlaamse stad Antwerpen of het Vincent van GoghHuis in Zundert. En heb je genoeg van alle cultuur, dan kun je lekker gaan zwemmen bij recreatieplas de Galderse Meren of gewoon heerlijk spelen bij Bizzy zelf.

Contact gegevens:
Website:Bizzy Recreatie
Email:info@bizzy-recreatie.nl
Plaats:Rijsbergen
Postcode:4891 PG
Adres:Oekelsestraat 2a
Telefoonnr:0031 (0)76 596 4112
Capaciteit:20
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Speeltuin Huisdieren

Google Maps