Welkom bij Bella Tola Zwitserse Alpen op Kindercamping.nl!

Bella Tola Zwitserse Alpen

Algemeen
Kindercamping Bella Tola te Zwitserland. Gezellig, op grasveldjes bij een lekker zwembad. Met een prachtig uitzicht op de bergen rondom en veel sport en spel in de buurt. ZomerskiŽn mogelijk.

Bella Tola ligt aan de rand van de bossen bij Susten, midden tussen de witte toppen van de Zwitserse Alpen. Een oergezonde omgeving. Bomen omgeven de grasveldjes waarop onze tenten en caravans staan; veel plaatsen hebben dan ook wat schaduw. U kunt op allerlei manieren in beweging komen. Het zwembad is groot genoeg voor heel wat baantjes; voor amateurschoonspringers is er een duikplank. Net naast de camping liggen een paar mooie tennisbanen. Zelfs zomerskiŽn is mogelijk, op de gletsjer van Zermatt. En voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbad. Zijn ze na intensief gebruik van het waterglijbaantje moe, dan trakteert u ze gewoon op iets lekkers op het terrasje bij het zwembad.Voor kinderen
Deze camping is met het gezellige animatieteam leuk voor de kinderen. Verder kunnen ze zich goed vermaken met zwemmen of spelen in de speeltuin.

In de omgeving
Van ís ochtends vroeg tot ís avonds laat wandelen over idyllische bergweides. Voor een flinke portie natuurschoon kunt u een tochtje maken met de gondellift naar de top van de kleine Matterhorn. Of klim met de auto naar de RhŰne-gletsjer of de passen van Grimsel, Furka, St. Gotthard en Nufenen.

Contact gegevens:
Website:Website Bella Tola
Email:
Plaats:Susten
Postcode:3952
Adres:WaldstraŖe 57
Telefoonnr:
Capaciteit:300
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin

Google Maps