Welkom bij Bella Italia Gardameer op Kindercamping.nl!

Bella Italia Gardameer

Algemeen
Een grote, moderne camping gelegen aan het Gardameer, ideaal voor gezinnen die houden van buitenactiviteiten.

De kindercamping Bella Italia is een grote camping gelegen aan de zuidkant van het Gardameer. De camping heeft een eigen kiezelstrand, met mooi uitzicht op het Gardameer en de bergen daarachter. Het strand loopt langzaam af en is dus geschikt voor kleine kinderen (wel waterschoenen meenemen!). Het animatieteam van de camping verzorgt een groot aantal activiteiten, met o.a. disco’s voor verschillende leeftijden. Eén van de twee zwembaden is een ‘lagunebad’, met palmbomen en een terras om te zonnebaden. Motoren zijn niet toegestaan op de camping.


Voor kinderen
Voor de kinderen staat het animatieteam klaar verder wordt op de camping een groot aantal activiteiten verzorgt, met o.a. disco’s voor verschillende leeftijden. Eén van de twee zwembaden is een ‘lagunebad’. Er is de mogelijkheid verschillende sporten te spelen

In de omgeving
Westwaarts ligt het oude havenplaatsje Sirmione, met een kasteel uit de 13e eeuw. Op 30 km van de camping ligt Verona, met o.a. het Romeinse amfi -theater. Vanuit Salò is er een bootdienst over het meer, die o.a. plaatsen aandoet als Desenzano, Sirmione en Riva. Venetië ligt slechts tweeënhalf uur verwijderd per trein. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin? Bezoek dan Gardaland. Dit is het grootste attractiepark van Italië! Voor de kleintjes is er Fantasy Kingdom, de groteren kunnen hun zenuwen testen in de diverse achtbanen.

Bugatti - Ferrari Museum
Enzo Ferrari is geboren op 18 februari 1898 in Modena. Iets ten zuiden hiervan ligt Maranello, het huidige hoofdkantoor van Ferrari. ‘Galleria Ferrari’, ook bekend als ‘de Tempel van de Rode Goden van de Weg’, is gebouwd in 1988 en ligt valkbij de Ferrari fabriek. In dit moderne gebouw, van twee verdiepingen hoog, worden zowel raceauto’s als personenauto’s tentoongesteld. Ook is er een collectie boeken en handgemaakte schaalmodellen van diverse Ferrari’s.


Gardaland
Dit populaire themapark aan de zuidzijde van het Gardameer staat garant voor een dag vol plezier. Het grootste park van Italië beschikt over spectaculaire attracties zoals de Fuga da Atlantide, een wildwaterbaan gebaseerd op de mythe van Atlantis, de gezonken stad. Daarnaast zijn er diverse shows zoals een dolfijnenshow, middeleeuwse toernooien en een lichtparade. Liever een ritje in één van de angstaanjagende achtbanen? Probeer dan de Blue Tornado. Daarnaast is er voor de kleintjes genoeg te beleven in de sprookjeswereld van het Fantasy Kingdom.


Contact gegevens:
Website:Website Bella Italia
Email:
Plaats:Verona
Postcode:37019
Adres:Via Bella Italia
Telefoonnr:0
Capaciteit:400
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps