Welkom bij Beringerzand op Kindercamping.nl!

Beringerzand

Algemeen
Beringerzand is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. De kampeerplaatsen zijn royaal en goed onderhouden. Ze liggen op groene grasvelden, sommige halfbeschut onder de prachtige bomen of aan een romantisch vennetje. Ze zijn allemaal voorzien van alle comfort waarbij elektriciteit, kabeltelevisie en water volautomatisch uit een paaltje komt.

Op bijna alle veldjes staan allerhande veilige speeltoestellen en zandbakken. U heeft geen kind aan uw kinderen, ze hebben immers alle ruimte!

Niet alleen de voorzieningen op Beringerzand en de gemakken zijn goed 'bij de tijd', het volledige park weerspiegelt ons streven naar optimale kwaliteit. Er zijn vier verwarmde sanitaire gebouwen, ze hebben allemaal echte kinderbadkamers. Uiteraard is het sanitair schoon. Twee moderne wasserettes staan tot uw beschikking.

Camping Beringerzand is een van de campings in Nederland, aangesloten bij KinderKampeerWereld.


Voor kinderen
Camping Beringerzand is een van de campings in Nederland, aangesloten bij KinderKampeerWereld.

De ambassadeur van KinderKampeerWereld, Aartje Twinkel, een vrolijk kereltje, zult u te pas en te onpas op Beringerzand tegenkomen. Zijn groet: Hé Hoi Hallo! Zijn schelmachtige streken maken van uw vakantie een groot avontuur!

Aartje komt in de Paasvakantie, de meivakantie / hemelvaartsweek en pinksterweekend, de hele maanden juli en augustus en zelfs de herfstvakantie naar Beringerzand. Er worden zelfs gedurende het hele kampeerseizoen ieder weekend leuke activiteiten georganiseerd. Daardoor zijn met name de diverse voorjaarsarrangementen zo aantrekkelijk. Via de website van camping Beirngerzand kunt u precies zien of er nog plaatsen beschikbaar zijn in de periode dat u op vakantie wilt gaan.In de omgeving
Toverland in Sevenum, het grootste indoor pretpark van Europa.
Speeltuin Klein Zwitserland te Tegelen, een van de oudste en grootste buitenspeeltuinen van Europa
Panningen heeft een geweldig mooi winkelcentrum, met boetiekjes, terrasjes, en gedurende de schoolvakanties volop activiteiten voor de toerist
Wandelen met een ezel ? dat kan bij Minicamping In 't Niet te Maasbree

Contact gegevens:
Website:Beringerzand
Email:info@beringerzand.nl
Plaats: Panningen
Postcode:5981 NX
Adres:Heide 5
Telefoonnr:077-3072095
Capaciteit:550
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps